Abonare la Fotogalerie.ro

Abonare la Fotogalerie.ro

Vrei sa te anuntam de fiecare data cand apare un eveniment nou pe fotogalerie.ro? Trimite-ne adresa ta de e-mail si vei fi informat de tot ce apare nou pe site!


Alte fotoreportaje

Fotoreportaj

Selectand acest link puteti accesa detalile fotoreportajului. Sulina - tărām estic

Sulina - tărām estic

Sulina - portul de la marginea răsăriteană a României, e un loc aparte care şi-a păstrat aerul prăfuit dar plin de farmec al vremurilor trecute. Prin natura sa - port la mare, aflat la extremitatea estică a ţării, poartă de ieşire sau intrare la Dunăre, loc greu de atins pe...

Contribuie si tu

Fotogalerie.ro încearca sa fie sursa voastra de imagini de la cât mai multe evenimente. Cu toate acestea, unele evenimente se suprapun, alteori ne scapa detalii pe care le-au surprins alte obiective foto, mai prompte. Daca ai participat sau asistat involuntar la un eveniment si detii poze al caror subiect poate fi de interes pentru vizitatorii fotogalerie.ro, trimite-ne fotografiile tale si ne ajuti sa fim sursa de informare vizuală cea mai plăcută a mureşenilor. Desigur, vom mentiona de fiecare data autorul fotografiei.

Reguli de participare - Pentru a ne putea trimite fotografii realizate de tine, te rugam sa citesti regulamentul de mai jos. ________________________________________________

Regulament de participare "Contribuie si tu"

 1. Copyright si drepturi de autor

  Vor fi acceptate pentru a fi incluse pe situl fotogalerie.ro doar imaginile însotite de o declaratie a expeditorului prin care acesta declara pe propria raspundere ca este autorul fotografiilor in cauza sau ca detine acordul autorului fotografiilor pentru a le face publice. Fotogalerie.ro nu-si asuma nicio raspundere referitor la drepturile de autor ale fotografiilor primite, aceasta revenind exclusiv expeditorilor.

  IMPORTANT! Fotografiile sau seriile de fotografii participante pot fi trimise pe adresa indicata mai jos. Fiecare fotografie/serie de fotografii trimise de catre vizitatori pe adresa Fotogalerie.ro pentru a participa la selectie trebuiesc OBLIGATORIU însotite de textul de mai jos. Fotogalerie.ro NU va lua în considerare e-mailurile trimise fara a contine alaturi de fotografii si acest acord si datele completate referitoare la continutul imaginilor:

  Copiaza si completeaza textul de mai jos in e-mailul cu fotografii

  Subsemnatul (subsemnata) .... declar pe propria raspundere ca sunt autorul de drept al fotografiilor atasate acestui e-mail sau ca detin acordul autorului acestor fotografii pentru a fi trimise spre publicare, fara a avea în schimbul publicarii acestora nici un fel de pretentii materiale. Sunt de acord cu eventuala editare/modificare a proportiilor imaginilor, reducerea si folosirea doar partiala a unor zone ale acestor fotografii, în scopul de a le face conforme politicii de publicare si editoriale a Fotogalerie.ro. Declar ca sunt de acord cu Regulamentul de participare prezentat pe situl Fotogalerie.ro la sectiunea "Contribuie si tu", regulament care face referire la conditiile de expediere a prezentului e-mail si de publicare a fotografiilor trimise. Sunt de acord cu eventuala publicare a selectiei de fotografii pe situl web www.fotogalerie.ro, cu mentionarea datelor de mai jos, pe care le completez:

  AUTORUL (AUTORII) FOTOGRAFIILOR: _ _ _ _
  TITLUL EVENIMENTULUI: _ _ _ _
  DATA EVENIMENTULUI: _ _ _ _
  LOCATIA EVENIMENTULUI: _ _ _ _
  Scurta descriere eveniment (optional): _ _ _ _
   
 2. Politica de publicare

  Fotogalerie.ro îsi rezerva dreptul de a nu publica fotografiile care prin continutul lor pot ofensa publicul vizitator (prin ofensa întelegând orice fotografii cu caracter defaimator, discriminator si ofensator în ceea ce priveste religia, rasa, orientarea sexuala sau bunele moravuri). De asemenea, Fotogalerie.ro îsi rezerva dreptul de a nu publica fotografii care contravin politicii editoriale a sitului (aceea de a informa publicul vizitator despre evenimentele petrecute în judet) sau de a nu publica fotografii care nu prezinta, conform opiniei echipei Fotogalerie.ro, nici un grad de interes pentru publicul vizitator. În cazul nepublicarii acestor fotografii, autorii acestora nu vor participa nici la tragerea la sorti a premiului lunar oferit de Fotogalerie.ro în colaborare cu terte parti. Fotogalerie.ro îsi mai rezerva dreptul de a selecta spre publicare doar anumite poze din seriile trimise de catre autori si dreptul de a edita foto si publica doar anumite portiuni ale fotografiilor acceptate spre publicare.

 3. Criterii de selectie a fotografiilor

  Cu exceptia *câtorva cazuri, fotografiile expediate pe adresa Fotogalerie.ro pentru a participa la proiectul "Vino alaturi de noi" trebuie sa îndeplineasca anumite criterii de eligibilitate. Recomandarile Fotogalerie.ro sunt urmatoarele:

  a. Gradul de interes - Aveti întodeauna în vedere motto-ul Fotogalerie.ro, care este "O imagine cât o mie de cuvinte". Nu selectati pentru trimitere fotografii care nu spun nimic despre evenimentul relatat sau care nu contin nici un indiciu referitor la natura evenimentului.

  b. Claritatea imaginii - în afara unor cazuri exceptionale (evenimente filmate cu camera telefonului mobil, fotografii de noapte), este recomandabil ca fotografiile sa aiba un prag de calitate care sa permita redimensionarea lor si vizionarea în bune conditii.

  c. Unicitatea - încercati întotdeauna sa surprindeti evenimentul din unghiuri cât mai neconventionale, vizionati fotogalerie.ro pentru a nu trimite spre selectie fotografii din unghiuri si în momente de timp similare celor deja publicate.

  d. Dimensiuni - fotogalerie.ro nu va impune un anumit format pentru fotografii deoarece reedimensionarea acestora se va face oricum de catre editorii nostri. Totusi, va informam ca un format de 1024 x 768 pixeli este suficient pentru publicare (fotografiile prezente pe fotogalerie.ro au dimensiunea de 500 x 375 pixeli). Pentru a nu provoca suprasolicitarea serverului de e-mail, va recomandam sa ne expediati maxim 10 fotografii în cazul în care nu efectuati nici o redimensionare a formatului produs de camera digitala.

  e. Numar de fotografii - în general, o galerie de eveniment poate sa contina minim o poza si maxim 20 imagini. Va recomandam ca în cazul în care detineti mai mult de 20 poze sa efectuati o preselectie si sa ne expediati maxim 20 poze. Oricum, în functie de importanta evenimentului, editorii nostri vor decide numarul optim de poze publicate.

  * - constituie o exceptie de la recomandarile noastre cazurile în care desi fotografiile au fost realizate în conditii tehnice dificile (luminozitate scazuta, camera foto a telefonului mobil cu rezolutie mica) imaginile realizate prezinta un grad ridicat de interes ca eveniment social.