Galerii Foto: Înscrieri Premiul european Charlemagne

« Inapoi la galerii

Înscrieri Premiul european Charlemagne

Înscrieri Premiul european Charlemagne
Titlu foto:
Înscrieri Premiul european Charlemagne
Locatia:
Tg-Mureş, Aachen
Data:
12.10.2008
Subiecti:
-
Tags:
premiul charlemagne, EU, UE, CJ Mures, foto mures

Informatii aditionale

COMUNICAT DE PRESĂ

Tinerii invitaţi să promoveze valorile europene

Parlamentul European şi Fundaţia pentru Premiul Internaţional Charlemagne din Aachen, Germania invită tinerii cu vârste între 16-30 de ani, să participe la prima ediţie a „Premiului Charlemagne Tinerii Europeni”.
Acest premiu se acordă atât proiectelor care promovează înţelegerea europeană şi internaţională şi care favorizează dezvoltarea unui sentiment comun de identitate europeană şi de integrare, precum şi proiectelor care reprezintă modele pentru tinerii care trăiesc în Europa şi oferă exemple concrete de viaţă ale europenilor.
Proiectele pot consta în organizarea de evenimente pentru tineret, schimburi de opinii între tineri sau comunicări pe teme europene, prin intermediul Internetului.
Competiţia se va desfăşura în toate limbile oficiale ale Uniunii.
Pot aplica cetăţenii celor 27 de state membre cu vârsta cuprinsă între 16-30 de ani, individual sau membrii unui grup. Tinerii interesaţi pot trimite cererile de înscriere la Biroul de Informare al Parlamentului European din Bucureşti, competiţia fiind deschisă până la data de 8 februarie 2008.
Cererile sunt disponibile pe adresele de web ale Birourilor de Informare ale Parlamentului European, în statele membre, la adresa www.europarl.europa.eu
Informaţii suplimentare la Centrul de Informare Europa din cadrul Consiliului Judeţean Mureş, tel 263211, int 1286, 1287.

Consiliul Judeţean Mureş

Din aceeasi galerie

Selectand aceasta imagine vizionati versiunea marita: nscrieri_premiul_european_charlemagne_small_5181.jpg Selectand aceasta imagine vizionati versiunea marita: nscrieri_premiul_european_charlemagne_gallerysubimage_5183.jpg

Comentarii adaugate

Momentan nu a fost adaugat nici un comentariu.